Välkommen!

Read and learn är kanske ett bra uttryck... men hurvida du får lära dig nåt här det återstår å se för mitt måtto blir nog mer; live and learn, fast du får gärna läsa ändå. Kanske du lär av mina misstag även om jag sällan gör det. Enjoy...

søndag 22. mars 2009

Køpenhamn...






På fredag så blev det inte helt som vi tänkt oss...hehe... Det är nåt fel på min telefon igen så mina meddelanden som jag sänder kommer inte fram. :o( typiskt. Men Jorun kom runt 8 på fredag och vårat rum var jättefint. Jag ska lägga in bilder sen. Rummet var helt porno med sänggavel i vitt skinn! Hehe.. tufft! Bodde på Neptun och det var jättefint. Vi var lite missnöjd med frukosten för det var lite väl lite utval och alla bord var skitiga. Hon som jobbade där hadde aldrig fått jobba hos mej. Hon hadde klänning och benvärmare och en kockrock på sig. Det såg jättekonstigt ut. Åsså kom hon kl 11 och bara tog våra tallrikar och sa att nu stänger vi. Hon frågade inte ens om vi var färdiga eller sa att det går bra å sitta lite till. Jag tror att hon ville att vi skulle gå... hehe... men vi satt kvar lite till bara på trots nästan. hehe... Jaja... Jo! Det var det jag skulle skriva ju. På fredagen satt vi på hotellrummet å drack lite rödvin i sängen åsså skulle vi gå ut. Men vi somnade!! hahaha... jag tror vi bägge var lite slitna för jorun somnade först och så tänkte jag egentligen väcka henne men tänkte att det blir dumt å gå ut om hon är sliten så jag la mig för å sova oxå och det tog typ 3 sekunder så sov jag oxå. hehe... Det är första natten på säkert 3 veckor som jag sovit mer än 5 timmar. Fy fan så skönt! Vi kände oss lite dumma dagen efter men fant ut att vi nog behövde de. Sen var vi på Cafe med Niko å bara gick runt å tittade i butiker. Min lila ögonskugga från Dior har utgått!!! Ååååååå... Jag blir så ledsen för den är verkligen jättefin och min blev stulen när jag var ute för ett par veckor sen. Typiskt alltså. Jag måste höra med Liv om hon kanske har en eller två liggande. Köpenhamn är verkligen jättefint och det var jättekul å träffa Jorun igen. Hon är helskön alltså! :o)
Sen igår mötte jag resten av köksfolket. Det var jättekul! Vi var på visning på hotellet och åt middag här. Kvällsbuffen är jättefin men han kocken som lagar den är alltså här mellan 14 och 22! Inte konstigt att han har fin kvällsbuffe när han har 4 timmar på sig å bara laga mat!. Jeeeeeses! Det sker inte hos oss. Vi var oxå i isbaren! hehe.. den var inte stor och jävligt kall men det var lite kul å se da. Det var jättetrevligt å träffa Budhi och Anders igen och han Jim från Bergen är helt hyper och vi hitta på massa artig igår. Vi skulle tydligen hem från byen kl 1(!) och vi var inte klar för å sova. Vi köpte en fl tonic och tog efterfest på hans rum... så klart klara vi å börja klina efter en stund och det vet man juh hur det sluta.. fan ass.... jag skulle ju hålla mig till Kim nu ju... men men.. Jim var digg så det gör inget.. hehe... jag vaknade kl 7 och gick på mitt rum och har egentligen varit vaken sen dess. :o( Tog mig en liten joggetur kl 8 men fy fan så kallt det var ute. jag har inte kläder med mig för det.
Nu skal jag ta mig en dusch å komma mig ned å äta. Vi skal ha frukost kl 10.
Jag hoppas den här dagen blir bra! :o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar